Over mij

Mijn foto
Ik ben Thijmen Grootjen Het grootste deel van mijn professionele leven ben ik bezig geweest met leiding geven aan mensen in combinatie met bouwen als directeur hoofd uitvoeringen dus verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten, Cliƫnteel, medewerkers,financieel,logistiek.van een middelgroot bouwbedrijf met circa 3500 medewerkers en ook extern via onderaannemers adviseurs speciale deskundige Architecten bureau`s Ingenieurs bureau`s gemeenten provinces de overheid. En daarnaast ook in mijn persoonlijk leven, dit mede door mijn passie voor paarden. Leiding geven is voor mij in beginsel faciliteren en vanop de achtergrond sturen, leiden en geleid worden, dit in eerste instantie door je eigen medewerkers, en natuurlijk ook de vele relaties en opdrachtgevers waar je dag dagelijks zakelijk en soms ook vriendschappelijke relaties mee onderhoud. Met alle menselijke elementen en belangen die daar een rol in en/of bij spelen, dat is iedere dag opnieuw een ontdekkingsreis en bovenal zeer leerzaam, in de eerste plaats keer op keer voor jezelf. En met name door mijn passie voor paarden heb ik veel geleerd over mensen en hun beweegreden waarom ze dingen doen die ze doen.

donderdag 18 juli 2013

De keuze

De titel zegt het al.

De keuze is namelijk het sterkste instrument wat wij als mensen hebben, en als u dit instrument goed weet te ontwikkelen zal het u veel ''kunnen'' opbrengen, maar beseffen we dat ook?

Zoals ik in mijn vorige bericht al melden, is spiegelen een verzamelnaam voor zelfreflectie, maar is dat waar, ja & neen..... wonderlijk toch!

dinsdag 16 juli 2013

Spiegelen

U heeft waarschijnlijk al veel gehoord en er misschien al over gelezen ''SPIEGELEN'' het wordt wereldwijd in bijna iedere business, sport, individueel en of vrijetijdsbesteding wel benoemd, of in een of ander vorm toegepast.

Spiegelen staat voor zelfreflectie, maar hoe - wanneer - waarom?

Zelfreflectie kun je niet kopen en of huren wat u wel kunt is het zelf ontwikkelen.