Over mij

Mijn foto
Ik ben Thijmen Grootjen Het grootste deel van mijn professionele leven ben ik bezig geweest met leiding geven aan mensen in combinatie met bouwen als directeur hoofd uitvoeringen dus verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten, Cliƫnteel, medewerkers,financieel,logistiek.van een middelgroot bouwbedrijf met circa 3500 medewerkers en ook extern via onderaannemers adviseurs speciale deskundige Architecten bureau`s Ingenieurs bureau`s gemeenten provinces de overheid. En daarnaast ook in mijn persoonlijk leven, dit mede door mijn passie voor paarden. Leiding geven is voor mij in beginsel faciliteren en vanop de achtergrond sturen, leiden en geleid worden, dit in eerste instantie door je eigen medewerkers, en natuurlijk ook de vele relaties en opdrachtgevers waar je dag dagelijks zakelijk en soms ook vriendschappelijke relaties mee onderhoud. Met alle menselijke elementen en belangen die daar een rol in en/of bij spelen, dat is iedere dag opnieuw een ontdekkingsreis en bovenal zeer leerzaam, in de eerste plaats keer op keer voor jezelf. En met name door mijn passie voor paarden heb ik veel geleerd over mensen en hun beweegreden waarom ze dingen doen die ze doen.

zondag 26 januari 2014

Loyaliteit

Paardrijden is voor 90% een mentale kwestie, de echte paardenmensen weten dit, en passen het dus ook toe, ze vergaren eerst kennis en bouwen daarna pas deskundigheid op.
De overige 10% is eigenlijk techniek het paardrijden zelf toch wel raar zo`n uitspraak, wel paarden rijden is een natuurlijke bezigheid die iedereen die fysiek geen problemen heeft in eerste aanleg beheerst, wil je meer dan kun je dit verbeteren door te veel te oefenen zodat het mooier en met meer gratie wordt overgebracht bij het kijkende publiek.
Ik hoor het weer, die vent is gek zeker, die weet echt niet waar hij het over heeft. U wel!!!!