Over mij

Mijn foto
Ik ben Thijmen Grootjen Het grootste deel van mijn professionele leven ben ik bezig geweest met leiding geven aan mensen in combinatie met bouwen als directeur hoofd uitvoeringen dus verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten, Cliƫnteel, medewerkers,financieel,logistiek.van een middelgroot bouwbedrijf met circa 3500 medewerkers en ook extern via onderaannemers adviseurs speciale deskundige Architecten bureau`s Ingenieurs bureau`s gemeenten provinces de overheid. En daarnaast ook in mijn persoonlijk leven, dit mede door mijn passie voor paarden. Leiding geven is voor mij in beginsel faciliteren en vanop de achtergrond sturen, leiden en geleid worden, dit in eerste instantie door je eigen medewerkers, en natuurlijk ook de vele relaties en opdrachtgevers waar je dag dagelijks zakelijk en soms ook vriendschappelijke relaties mee onderhoud. Met alle menselijke elementen en belangen die daar een rol in en/of bij spelen, dat is iedere dag opnieuw een ontdekkingsreis en bovenal zeer leerzaam, in de eerste plaats keer op keer voor jezelf. En met name door mijn passie voor paarden heb ik veel geleerd over mensen en hun beweegreden waarom ze dingen doen die ze doen.

dinsdag 4 maart 2014

Arrogantie

Arrogantie wat is dat nu eigenlijk, het komt in vele vormen voor zowel bij hoog opgeleide mensen als ook bij laag of nauwelijks opgeleide mensen.

Voor ik daar de voorbeelden van laat zien, wil ik eerst even zelf reageren over welke kwestie het eigenlijk gaat.

Mij worden een aantal zaken medegedeeld over mijn manier van bloggen via reacties (strakst meer hierover) Over wat er niet juist is, en voor een deel is dat zeker waar, maar daar is voor mij wel een reden voor zelfs meerdere.
Maar even een heel specifieke ik ben namelijk dyslectisch en nog wat andere zaken die daar mede invloed op hebben. Ik kan daar gelukkig zelf goed mee leven, en zonder mij beschadigt te voelen door wat of wie dan ook.

zondag 2 maart 2014

De belediging

Ik ga hier bewust, bijna iedere paardmens en paardenliefhebber mee beledigen, uit noodzaak
Waar bestaat die bewuste noodzaak uit, voor mij erg simpel.

Alles maar dan ook echt alles,

 ''Wat niet in het belang of ter bescherming van het paard is''

Bijna iedere paardenhouder die denkt dat hij/zij paardvriendelijk bezig is vergeet het maar, hij/zij weet ''echt niet''waar hij/zij het over (heeft) beeldspraak.

Ik wil het graag even met u hebben over de zintuigen van het paard, ik hoor het u al zeggen daar moet je mij niets meer over vertellen oude koek dat weet ik nu zo langerzamerhand wel.
U heeft gelijk dat is helemaal waar.
Maar helaas u past het niet toe terwijl het zo belangrijk is.

Waarom,stel zou u willen ruilen met een mens die doof en blind is, ik denk dat ik het antwoord wel weet, u ook denk ik zo.